Skeyndor program za lice

skyndor_program_lice

Skeyndor tretmani za lice


Skeyndor retinol

Linija power retinol preporuča se za kožu sa hiperpigmentacijom ili sa znakovima fotostarenja, zbog svojih antioksidativnih svojstava, retinol ne samo da spriječava propadanje kože nego i popravlja na njoj već nastalu štetu – uklanja pigmentacije i ublažava bore.
3 glavna sastojka

  • Čisti retinol
  • Bakuchiol: molekula koja djeluje poput retinola, ali ujedno i kao stabilizator retinola, pojačavajući na taj način njegovu učinkovitost
  • Ekstrakt soje: ublažava znakove starenja isto kao i retinol ali prednost mu je to što može smanjiti popratne pojave koje se javljaju kod primjene retinola

Preporuka je 6 tretmana za osobe od 30 godina na više koje su sklone borama, tamnim pjegama, ožiljcima, otvorenim porama itd. Ne preporuča se u vrijeme izlaganja UV zrakama.

Power C+

Vitamin C potiče metabolizam kože i sintezu kolagena, štiti kožu od vanjskih utjecaja. Poboljšava hidratacije i obrambene mehanizme kože. Koriste se kod saniranja opeklina od sunca i ostalih upalnih procesa na koži poput akni, psorijaze, post-operativnih ožiljaka i strija. Smanjuje pigmentaciju i daje koži blistav i zdrav sjaj, ujednačavajući kapilarnu propusnost.

Preporuka je 6 tretmana, dva tjedna po dva tretmana i treći te četvrti tjedan po jedan.

CJENIK KOZMETIČKIH USLUGA