Skeyndor program za tijelo

Skyendor program

 

Skeyndor tretmani za tijelo


Skeyndor Body Slindy

Skeyndor paket za oblikovanje tijela Body Slindy novi je koncept profesionalne njege u kojem su sjedinjeni kozmetička iskustva Istoka i Zapada te najsofisticiranija   dostignuća suvremene znanstvene dermokozmetike. Proizvodi sadrže cimet, grejp i biljne ekstrakte nehormonskog djelovanja pa su zbog toga pogodni i za tretiranje celulita kod mlađih osoba. Vitka figura nije nešto što se vezuje isključivo za mlade osobe, a to dokazuje i paket za oblikovanje tijela  SKEYNDOR BODY SLINDY!


Skeyndor Body Sculpt Destock

FAKTOR RADIOFREKVENCIJE S TOPLINSKIM EFEKTOM

Koncentrat koji stvara koristan, neiritirajući efekt na koži, sličan učinku radiofrekvencije. Aktivira površinske slojeve kože i vitalizira aktivnost u tretiranom području. Stvara idealne uvjete za aktivaju procesa topljenja masti i olakšava pokretjlivost masnih komponenti celulita.

Glavni sastojci: Estragon i vanilil butil eter

ULTRAZVUČNI FAKTOR S EFEKTOM TOPLJENJA MASTI

Ionizirajući profesionalni biološki faktor napravljen kako bi tretirao tvrdokorni celulit. Poboljšava izgled narančine kore i smanjuje volumen koristeći efekt sličan ultrazvuku. Obogaćen ketonima maline i ostalim anticelulitnim agensima koji stimuliraju topljenje viška masti u tijelu.

GLAVNI SASTOJCI: glaucin, ketoni maline, kofein i derivati 5%, karnitin 3%.

WRAP ZA MASAŽU ZA POBOLJŠANJE KONTURE TIJELA

Formuliran za oblikovanje siluete i definiranje volumena. Normalizira izgled kože čineći je nježnijom. Sadrži zelenu kavu, prirodnu kolagen i ekstrakte biljaka za smanjenje kongestije koji poboljšavaju izgled kože koja je naduta zbog zadržavanja tekućine i manjka tonusa.

GLAVNI SASTOJCI: zelena kava, yerba mate, prirodni kolagen, biljni ekstrakti


Body Sculpt Genesculpt

Body sculpt genesculpt je profesionalni tretman za uklanjanje celulita

  1. Aktivira bazičnu lopolizu, rastvara trigliceride
  2. Potiče lipolizu induciranu dotokom adrenalina tijekom vježbanja ili stresnih stanja
  3. Inhibira lipogenezu (formacije triglicerida) nakon obroka.
  4. Inhibira adipogenezu (proces pretvorbe masnih stanica u masne nakupine), diferencijaciju zrelih masnoća te djeluje kao globalna zaštita.


Skeyndor Body Sculpt

Profesionalni tretman za dreniranje i protiv zadržavanja vode

  • Ružičasti papar – aktivira mikrocirkulaciju
  • Plavi lotus – štiti mikrocirkulaciju
  • Crvena alga – vazomotorno djelovanje na zadržavanje vode

Hardangerjokulen voda sa ledenjaka nastalog prije 10000 godina u Norveškoj – daje osjećaj svježine i prevenira osjećaj težine i otečenosti.

Remodelirajuće bandaže ublažavaju otečen izgled kože na abdominalnom dijelu i definiraju oblik nogu. Njihova hiperkoncentrirana formula pomaže smanjenju volumena i osjećaja težine u abdomenu i nogama.

Dvofazno ulje za dreniranje i protiv zadržavanja tekućine smanjuje otečen izgled do kojeg dolazi zbog zadržavanja tekućine u abdominalnom dijelu i nogama.

Tretman traje 60 minuta. Preporuka je 2 puta tjedno.

CJENIK KOZMETIČKIH USLUGA