Prije dolaska u Body Balance centar sam osjećao bolove u vratnom djelu kralježnice, trnula mi je lijeva ruka, a dolazilo je i do vrtoglavica. Nakon obavljene magnetne rezonancije i ustanovljene stenoze, prognoza fizijatra je bio operativni zahvat. Na preporuku prijatelja dolazim u Body Balance centar gdje mi je  nakon fizioterapijskog pregleda preporučena dekompresijska terapija kralježnice i mobilizacijske tehnike sa fizioterapeutom. Prije prvog tretmana sam bio malo zabrinut zbog mog zdravstvenog stanja, ali nakon odrađenog tretmana zabrinutost je prestala jer je tretman vrlo ugodan i potpuno bezbolan. Dekompresijska terapija kralježnice je odlična metoda za postizanje veće fleksibilnosti kralježnice koja mi je pomogla puno više od drugih vježbi. Nakon odrađenog terapijskog ciklusa se osjećam puno bolje te su svi simptomi u potpunosti nestali i mogu bez problema i bolova obavljati svoje svakodnevne obaveze.

Miljenko SušacSvećenik
Dolazi radi bolova u vratnom djelu kralježnice

Već dugi niz godina imam problema sa reumatoidnim artritisom što mi nerijetko stvara osjećaj umora, boli i nelagode u ručnim i nožnim zglobovima. Na preporuku nekoliko igrača iz Rukometnog kluba „Dubrava“ saznajem za Body Balance centar gdje već par mjeseci redovito dolazim na fizikalne i manualne terapije koje mi značajno pomažu i umanjuju osjećaj boli i nelagode. Ambijent u centru je opuštajuć, a osoblje je izuzetno profesionalno, stručno i empatično. Preporučio bih Body Balance centar svima koji imaju bilo kakav problem sa mišićima, kostima, zglobovima ili kralježnicom, ali i onima željnih dobre masaže!

Zvonko TurekRukometni klub Dubrava
Dolazi radi reumatoidnog artritisa

Strast prema poslu, ogromno znanje i ležerna atmosfera. Sve je jasno i ništa nije nerješivo. Apsolutno za svaku preporuku!

Tamara Kajari

Izrazito visoka stručnost uz srdačno osoblje. Trebalo mi je 3 mjeseca za rezultate koje nisam uspio postići dugi niz godina. Također su cijene vrlo povoljne. Uglavnom za svaku pohvalu.

Marko Matković

Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje, atmosfera za pet, a moje lijevo rame super. Svima srdačan pozdrav i vidimo se na jesen. 🙂

Verica Grčić

Ljubazan, stručan i profesionalan tim ljudi sa odličnim ambijentom i ugodnim prostorom.

Valentina i Marko Hrgetić

One of the best in Croatia. Great and profesional approach with friendly attitude...Thank God for Velibor 🙂

Ana Špoljarić Blažeković

Ambijent na visokom nivou, osoblje srdačno, empatično i profesionalno!

Tibor Franjo

Želim podijeliti svoje iskustvo sa osobama koje namjeravaju posjetiti centar Body Balance, a gdje sam u više navrata i ja dolazila zbog raznih zdravstvenih problema na kičmi , nogama i rukama. Prilikom prvog dolaska učinjena je dijagnostika, još preciznije rečeno funkcionalna dijagnostika koju potpisuje Velibor Viboh, diplomirani fizioterapeut, s preciznim pregledom i razgovorom samnom, kao klijenticom/pacijenticom. Izvrstan pristup mojim problemima zbog kojih sam došla, opustio je moje tijelo, nije bilo grča koji bi ometao donošenje ispravne dijagnostike. Zapravo, već kod tog prvog susreta osjećala sam poštovanje i neku prepoznatljivu ravnopravnost između mene i ekipe centra, koja je primijenila ono najbitnije. Naime, mišljenja sam da svaki dobar dijagnostičar, a kasnije fizioterapeut kod tretmana, treba imati na umu da su osobe koje su došle tražiti pomoć ranjiva skupina, te ih treba tretirati sa izvrsnom pažnjom. Upravo to je ugradio u svoj program fizioterapeutskog djelovanja stručni tim centra Body Balance s Veliborom Vibohom na čelu. Moji problemi su nestajali sa svakim novim tretmanom, a ja sam svaki put odlazila zadovoljna i posve sigurna kako se nisam prevarila u odabiru vrata na koja sam pokucala zbog problema o kojima sam već napisala. Eto, ako moje iskustvo nekoga potakne da odabere centar Bodybalance, sigurna sam da neće pogriješiti i da će doživjeti samo zadovoljstvo sa olakšanjem zbog nestalih tegoba. Sretno svim budućim klijentima centra Body Balance, a stručnom timu i njihovoj „vodilici“ Veliboru Vibohu, najsrdačnije se zahvaljujem uz posebno poštovanje!

Milijana Šmidt