Pošto je fokus cijelog centra na zdravim i kvalitetnim životnim navikama, tako je i naša dvorana za vježbanje koncipirana u stilu zdravog, kvalitetnog i pravilnog vježbanja. Mi ne posjedujemo klasičnu teretanu sa mnogo utega i kompliciranih sprava već od rekvizita imamo samo ono što je doista nužno za napraviti dobar i kvalitetan funkcionalan trening. Upravo je na funkcionalnom treningu i naglasak. Svi naši programi treninga baziraju se na kvaliteti pokreta, odnosno na pravilnom načinu izvođenja vježbi. Naš cilj je da Vas naučimo kako pravilno i zdravo izvoditi pojedine vježbe te kako na siguran način izgraditi ili održavati tijelo. Sve treninge vodi diplomirani kineziolog koji već dugi niz godina surađuje kako sa iskusnim vježbačima tako i sa rekreativcima.

Odlučili smo se za ovakav tip treninga jer se dugi niz godina susrećemo s rekreativcima i sportašima koji su nepravilnim vježbanjem i prevelikim opterećenjima ugrozili tjelesni balans te doveli svoje zdravlje u lošu situaciju. 

Naša dvorana za vježbanje ukupne je površine 100 m2. Zidovi su obloženi ogledalima, a pod je gumiran. Pored dvorane tu su muška i ženska svlačionica sa ormarićima i tuševima. Od rekvizita i sprava imamo TRX trake, girje, šipke i pločaste utege, ski simulatore, pilates lopte, proprioceptivne jastučiće, balans daske i platforme, lopte, valjke, prostirke, štapove, ljestve za trening agilnosti i dr.

RASPORED GRUPNIH PROGRAMA

Cijene treninga

Grupni trening (3x tjedno)

300 kn / mj.

  • 12 dolazaka mjesečno

Grupni trening (2x tjedno)

200 kn / mj.

  • 8 dolazaka mjesečno

Privatni trening

200 kn / 1h

  • 1 na 1 trening sa kineziologom

Pojedinačni dolazak

100 kn

  • Jedan dolazak na trening

Senior program (2x tjedno)

200 kn / mj.

  • 8 dolazaka na grupne treninge

10x Privatni trening

1500 kn

  • 10 individualnih treninga

Huber

150 kn

  • jedan trening na Huberu

Programi grupnih treninga

 

Total body

 

Program intenzivnog aerobno-anaerobnog tipa u kojem ćete na jednom treningu aktivirati skoro svaki mišić svoga tijela. Treninzi su intenzivni, energični i zabavni, a opterećenje i tempo se lako prilagode pa je ovaj tip treninga pogodan i za početnike, ali i za napredne vježbače. Treninzi imaju kompletnu funkciju i svrhu te objedinjuju klasičan rad utezima i moderne principe treninga koje omogućuju  izgradnju atletskog tijela. Specifičnost ovog programa je što istovremeno djeluje na redukciju masnog tkiva, oblikovanje podizanje tonusa mišića te povećanje snage i izdržljivosti.

RASPORED GRUPNIH PROGRAMA