Kontakt

BodyBalance > Kontakt

Kako do nas?

Ako idete tramvajem (broj 4, 5, 7, 11, 12) siđite na stanici Bukovačka/Maksimir te po Bukovačkoj cesti hodajte 300 metara. Kada prođete križanje s Petrovom skrenite lijevo u Kišpatićevu ulicu i nakon svega 20 metara vidjet ćete novi Stambeno-poslovni centar Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju.

Ako želite ići autobusom, možete s autobusnog terminala Svetice linijama 228 i 203 ići jednu stanicu. Ako idete linijom 228, izađite na prvoj stanici „Bolnica Rebro“ te se spustite Kišpatićevom 150 metara do Stambeno-poslovnog centra Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju. Ako idete linijom 203, izađite na prvoj stanici „Bukovačka 8“ te se spustite 150 metara po Bukovačkoj ulici i skrenite desno u Kišpatićevu. Nakon svega 20 metara vidjet ćete Stambeno-poslovni centar Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju.

Iz smjera istoka

Vozite Maksimirskom cestom u smjeru zapada. Nakon što prođete maksimirski stadion i park Maksimir na prvom semaforu skrenite desno na Bukovačku cestu. Vozite 300 metara ravno te nastavite pratiti glavnu cestu i oznake za KBC Rebro. Nakon što s Bukovačke ulice skrenete desno u Kišpatićevu ulicu, za svega 20 metara s desne strane nalazi se rampa i ulaz u Stambeno-poslovni centar Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju. Pošto se nalazimo blizu KBC Rebro, prometne gužve su relativno česte stoga imajte razumijevanja za prometne gužve u blizini poliklinike i krenite ranije.


Iz smjera zapada

Vozite Maksimirskom cestom od Kvatrića prema maksimirskom stadionu i na križanju Maksimirske, Svetica i Bukovačke ceste skrenite lijevo na Bukovačku cestu. Vozite 300 metara ravno te nastavite pratiti glavnu cestu i oznake za KBC Rebro. Nakon što s Bukovačke ulice skrenete desno u Kišpatićevu ulicu, za svega 20 metara s desne strane nalazi se rampa i ulaz u Stambeno-poslovni centar Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju. Pošto se nalazimo blizu KBC Rebro, prometne gužve su relativno česte stoga imajte razumijevanja za prometne gužve u blizini poliklinike i krenite ranije.


Iz smjera juga

Vozite ulicom Svetice prema sjeveru. Nakon što prođete Ekonomski fakultet i autobusni terminal Svetice na semaforu nastavite ravno po Bukovačkoj cesti. Vozite 300 metara ravno te nastavite pratiti glavnu cestu i oznake za KBC Rebro. Nakon što s Bukovačke ulice skrenete desno u Kišpatićevu ulicu, za svega 20 metara s desne strane nalazi se rampa i ulaz u Stambeno-poslovni centar Maksimir gdje smo smješteni u prizemlju. Pošto se nalazimo blizu KBC Rebro, prometne gužve su relativno česte stoga imajte razumijevanja za prometne gužve u blizini poliklinike i krenite ranije.

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj