Za pacijente

BodyBalance > Za pacijente

UPUTE ZA PACIJENTE

Želimo Vam dobrodošlicu i hvala Vam što ste odabrali našu Polikliniku. Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju te nam se slobodno obratite ako imate pitanja.

Molimo Vas da se držite dogovorenog rasporeda i da na Vaše termine dođete nekoliko minuta ranije kako bi se stigli presvući i kako bi Vas naše osoblje pripremilo za terapiju, ako to terapija zahtijeva. Također, molimo Vas za razumijevanje ako Vaša terapija ne krene u dogovoreno vrijeme (zbog hitnih slučajeva su moguće male promjene u našem rasporedu).

Naš pristup terapiji zahtijeva da većina pacijenata ima tretman kod nekoliko fizioterapeuta jer želimo pristupiti interdisciplinarno s različitim specijalnim tehnikama stoga Vas molimo za potpuno povjerenje.

Na raspolaganju Vam je garderoba s ormarićima s ključem i tuševima.

Kako se obući za terapiju?

Molimo Vas da ponesete čiste tenisice ili papuče!

  • rame – majica bez rukava
  • lakat – kratki rukavi
  • koljeno i kuk – kratke hlačice ili tajice
  • stopalo – kratke pamučne čarape
  • leđa – trenirka ili kratke hlačice i obična majica.

U dvorane za vježbe ulaz je moguć isključivo u čistim papučama/tenisicama.

Članarina za grupne vježbe vrijedi od datuma do datuma (ne po broju dolazaka).

Ne odgovaramo za izgubljene i otuđene vrijednosti unutar naše poliklinike.

Ljubazno Vas molimo da nemogućnost dolaska na termin prijavite na 01 5515 908 ili info@bodybalance.hr najmanje šest sati prije dogovorenog termina.

 

OPĆE PREDRASUDE I GREŠKE

Početni plan terapije je procjena naših fizioterapeuta i liječnika. Postoji mogućnost da će trebati manje ili više terapija od inicijalne procjene za potpuni i zadovoljavajući rezultat Vaše terapije.

Ukoliko se ne pridržavate uputa koje ste dobili od naših fizioterapeuta i liječnika, utoliko nije moguće postići potpuni učinak terapije. Ne očekujte trajna rješenja svog problema ako ne promijenite nezdrave i loše navike ili ne radite vježbe koje ste dobili za „domaću zadaću“.

Molimo Vas, nemojte očekivati brzo izlječenje kod kroničnih tegoba. Ako Vas nešto muči godinama, zar nije nerealno očekivati da će se problemi riješiti „preko noći“?

Nemojte uspoređivati svoje tegobe s tegobama drugih. Svako ljudsko tijelo je jedinstveno i svatko drugačije reagira na tretman i terapiju.

Nemojte tražiti rješenje svojih problema na internetu! Molimo Vas da se oko svih nedoumica posavjetujete sa stručnim osobljem iz naše poliklinike.

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj