Skolioza program

BodyBalance > Usluge > Vježbe > Skolioza program

Skolioza Program u Poliklinici Medical Body Balance

Dobrodošli na stranicu Poliklinike Medical Body Balance, gdje Vam nudimo specijalizirane programe za liječenje skolioze. Naš pristup temelji se na individualno prilagođenim ciljanih vježbama koje pomažu u ispravljanju i ublažavanju simptoma skolioze.

Fizikalna terapija i rehabilitacija za skoliozu

Skolioza je stanje koje zahtijeva specijaliziranu njegu i pažnju. U Poliklinici Medical Body Balance, naš tim iskusnih fizioterapeuta koristi najnovije metode fizikalne terapije i rehabilitacije kako bi Vam pomogao u upravljanju ovim stanjem. Naš cilj je smanjiti zakrivljenost kralježnice, ublažiti bol i poboljšati Vašu ukupnu pokretljivost i kvalitetu života.

Ciljane vježbe za skoliozu

Ciljane vježbe su srž našeg Skolioza programa. Svaka vježba je pažljivo osmišljena kako bi se prilagodila specifičnim potrebama i stupnju zakrivljenosti vaše kralježnice. Naši fizioterapeuti rade s vama individualno, razvijajući program vježbi koji će vam pomoći da postignete najbolje moguće rezultate. Redovitim izvođenjem ciljanih vježbi možete značajno smanjiti simptome skolioze i poboljšati svoju posturu.

Vježbe za kralježnicu i skoliozu

U liječenju skolioze, vježbe za kralježnicu igraju ključnu ulogu. Naši specijalizirani programi uključuju vježbe koje su dizajnirane za jačanje mišića leđa, povećanje fleksibilnosti i poboljšanje ravnoteže. Ove vježbe pomažu u smanjenju zakrivljenosti kralježnice i sprječavanju daljnjeg pogoršanja stanja. Kroz redovito izvođenje ovih vježbi, možete postići bolje poravnanje kralježnice i smanjenje boli.

Rehabilitacijske vježbe za skoliozu

Rehabilitacijske vježbe su ključni dio našeg pristupa liječenju skolioze. Naši fizioterapeuti razvijaju individualizirane programe koji su prilagođeni Vašim potrebama i ciljevima. Ove vježbe pomažu u vraćanju normalne funkcionalnosti kralježnice i poboljšanju kvalitete Vašeg života. Naš tim pažljivo prati Vaš napredak i prilagođava program kako bi osigurao da postignete optimalne rezultate.

Vježbe pod nadzorom fizioterapeuta

Jedan od ključnih elemenata našeg Skolioza programa su vježbe pod nadzorom fizioterapeuta. Naši stručnjaci pažljivo prate Vaše izvođenje vježbi, osiguravajući da su one pravilno izvedene i sigurne. Ovaj nadzor je ključan za postizanje najboljih rezultata i smanjenje rizika od ozljeda. Naši fizioterapeuti su tu da Vas vode kroz svaki korak Vašeg rehabilitacijskog puta, pružajući Vam podršku i motivaciju.

Posjetite Polikliniku Medical Body Balance i otkrijte kako naš specijalizirani Skolioza program može pomoći Vama ili Vašem djetetu. Naša misija je pružiti vrhunsku skrb i podršku kako biste postigli najbolje moguće rezultate. Kontaktirajte nas danas za više informacija i zakazivanje Vašeg prvog pregleda.

Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj