Individualne ciljane vježbe

BodyBalance > Usluge > Vježbe > Individualne ciljane vježbe

Individualne ciljane vježbe u Poliklinici Medical Body Balance

Naša specijalnost su individualne ciljane vježbe koje su dizajnirane kako bi vam pomogle u postizanju optimalnog zdravlja i mobilnosti. Skoro svi programi fizikalne terapije koje provodimo u našoj poliklinici u nekoj od svojih faza imaju ciljane vježbe.

Ciljane vježbe

Ciljane vježbe su osnova našeg rehabilitacijskog programa. One su pažljivo prilagođene vašim specifičnim potrebama i stanjima. Naši fizioterapeuti rade s vama jedan na jedan kako bi osigurali da svaka vježba bude učinkovita i sigurna. Ovaj personalizirani pristup omogućava vam da postignete bolje rezultate u kraćem vremenu.

Vježbe za kralježnicu

Bolovi u kralježnici mogu značajno utjecati na kvalitetu vašeg života. U Poliklinici Medical Body Balance, razvili smo specijalizirane vježbe za kralježnicu koje pomažu u ublažavanju boli i poboljšanju pokretljivosti. Naše vježbe za kralježnicu su dizajnirane da ojačaju mišiće, poboljšaju držanje i smanje stres na kralježnicu, omogućujući vam da se osjećate bolje i krećete slobodnije.

Rehabilitacijske vježbe

Naše rehabilitacijske vježbe su ključne za uspješan oporavak. Bez obzira na to da li se oporavljate od sportske ozljede, operacije ili imate kroničnu bolest, naš tim fizioterapeuta će razviti personalizirani program rehabilitacijskih vježbi koji je prilagođen vašim potrebama. Naše vježbe pomažu u vraćanju snage, fleksibilnosti i funkcionalnosti, omogućujući vam brži i sigurniji povratak svakodnevnim aktivnostima.

Vježbe pod nadzorom fizioterapeuta i kineziterapeuta

Jedna od glavnih prednosti naših usluga su vježbe pod nadzorom fizioterapeuta ili kineziterapeuta. Naši stručnjaci pažljivo prate vaš napredak i prilagođavaju vježbe kako biste postigli najbolje rezultate. Ovaj nadzor osigurava da vježbate ispravno i sigurno, smanjujući rizik od ozljeda i osiguravajući maksimalnu učinkovitost vašeg rehabilitacijskog programa.

Naša misija je vratiti vas u vrhunsku formu i poboljšati kvalitetu vašeg života. Kontaktirajte nas za više informacija i zakazivanje vašeg prvog pregleda.

 

Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj