Česta pitanja

BodyBalance > O nama > Česta pitanja

Gdje se mogu parkirati?

Parkirati možete u javno-privatnoj garaži (parking se plaća) koja se nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu u kojem je smještena poliklinika. 

Koji su načini plaćanja?

Usluge pružene u našoj poliklinici mogu se platiti gotovinom, karticama ili virmanskom uplatom na naš bankovni račun. 

Kako se mogu naručiti za termin?

Narudžbu za termin je moguće napraviti na broj telefona: 01 5515 908, putem e-maila info@bodybalance.hr ili dolaskom u polikliniku.

Koliko dugo se čeka za termin?

Na termin se čeka od jedan dan pa sve do nekoliko tjedana, no to sve ovisi o Vašem i našem rasporedu te o tipu terapije koji Vam je potreban. Generalno, termin se može dobiti već isti dan kada nazovete ili za nekoliko dana.

Mogu li dobiti savjet putem telefona?

Telefonski Vas možemo informirati o uslugama, tretmanima i tehnikama koje pružamo u poliklinici, ali Vam ne možemo dati savjet kako da, primjerice, ublažite bol u leđima ako niste bili kod nas na detaljnom pregledu i ako nismo upoznati s Vašom zdravstvenom situacijom.

Da li su tretmani bolni?

Većina tretmana se izvodi do granice boli, dakle, kada pacijent počne osjećati nelagodu ili bol terapeut će se prilagoditi i nastojat će odraditi terapiju nekim drugim pristupom/tehnikom.

Koliko traju terapija/tretmani?

Trajanje fizioterapijskog pregleda/procjene je oko 60 minuta, a specijalistički pregled traje oko 30 minuta. Manualna terapija traje od 15 do 45 minuta. Fizikalna terapija po proceduri traje 15 minuta. U prosjeku se pacijenti kod nas zadrže 45 minuta.

Koliko mi je potrebno dolazaka da se moj problem riješi?

Vrlo je teško odrediti broj dolazaka jer se svaka osoba i svaki slučaj razlikuje. Većini pacijenata je potrebno od 5 do 10 dolazaka, no ima i slučajeva kada je jedan dolazak dovoljan za otklanjanje problema.

Koja je razlika između fizikalne i manualne terapije?

Manualna terapija spada pod fizikalnu terapiju, a odnosi se na tip terapije u kojom se mišićno-koštana tkiva tretiraju direktno rukama od strane fizioterapeuta, dok se pod fizikalnom terapijom podrazumijevaju fizioterapijske procedure poput elektroterapije, lasera, ultrazvuka te ostale aparature koja se koristi.

Postoje li određeni popusti/paketi usluga?

Postoje, sve promotivne ponude i pakete možete vidjeti na sljedećem linku.

Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj