IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) je tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Tehnika postoji već tisućama godina (koristila se još u drevnoj kineskoj medicini), a u novije doba znanstvenici su radili istraživanja kako bi razvili naprednije instrumente koji će dati bolje rezultate.

Danas je IASTM neizostavna tehnika u svim boljim svjetskim klinikama i sportskim klubovima. Tehnika se koristi za brzo opuštanje mekih tkiva te se zbog toga najviše koristi u sportu gdje je potreban instant rezultat.

IASTM igor mešin body balance

Koristi se ne samo kao tretman boli ili ozljede, već i za rješavanja ograničenog opsega pokreta uzrokovanog problemom mekih tkiva. Korištenje IASTM tehnike u zadnjih pet godina rapidno raste zbog zadovoljstva pacijenata i praktičara koji takvu uslugu pružaju, ali i brojnih istraživanja koja su pokazala brojne benefite i efikasnost IASTM metode.

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization)

IASTM se koristi za stimulaciju cijeljenja oštećenog tkiva, odgovor tijela i  centralnog živčanog sustava na podražaj s ciljem opuštanja mišića, tretiranja ozljede ili oslobađanje ograničenog pokreta.

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija

 

Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj