O nama

BodyBalance > O nama

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Nalazimo se u Zagrebu, između predivnoga Parka Maksimir i KBC Rebro na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b. Vlasnik i ravnatelj poliklinike je Velibor Viboh, mag. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije i naše najbolje tenisačice Donne Vekić.

Naš tim čine visoko školovani fizioterapeuti koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika, a svakodnevno surađujemo s doktorima fizijatrima, ortopedima, neurolozima, radiolozima, kiropraktičarima i nutricionistima.

Tko su naši pacijenti?

Osim amaterskih i profesionalnih sportaša, naši su pacijenti sve osobe koje imaju bilo kakve mišićno-koštane tegobe i posturalne smetnje. Od čestih dijagnoza s kojima se svakodnevno susrećemo možemo istaknuti diskus hernije, ishialgije („išijas“), pomaknuća kralježaka, uklještenje živaca, kalcifikate, vrtoglavice, sportske ozljede te mnoge druge.

Kako pomažemo našim pacijentima?

Kombinacijom manualne terapije, fizikalne terapije, dekompresijske terapije kralježnice i ciljanih vježbi liječimo i ublažujemo bolna stanja u cijelom lokomotornom sustavu. Kao najveći benefit liječenja u našoj ustanovi treba spomenuti primjenu specijalnih fizioterapijskih tehnika odnosno multidiscipliniran pristup svakoj pojedinoj dijagnozi.

Zašto mi?

Višegodišnjim stjecanjem znanja i iskustva na području fizikalne i manualne terapije te medicinske masaže profilirali smo se u jednu od vodećih poliklinika za sportske ozljede i problematiku kralježnice u Hrvatskoj.

  STRUČNI TIM

POGLEDAJTE BROŠURU

Poliklinika u brojkama

  • Preko 600m2 terapijskog prostora
  • 200 dodatnih edukacija iz specijalnih tehnika na razini cijeloga tima
  • Više od 21.000 zadovoljnih pacijenata i preko 40.000 odrađenih dekompresijskih terapija u
    zadnjih 7 godina
  • Preko 15 godina primjene manualne i dekompresijske terapije u različitim dijagnozama
  • Posjećuju nas pacijenti iz preko 10 različitih zemalja svijeta
Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj