Pacijenti o nama

BodyBalance > O nama > Pacijenti o nama
Referenca

Izvrsno iskustvo, stručno osoblje, definitivno preporučam.

Mateja Majnarić, testimonial za Body balance
Mateja Majnarić
Referenca

U Bodybalance sam došla na preporuku mame koja je uz pomoć stručnog tima Bodybalancea uspjela riješiti dugogodišnje bolove u donjem dijelu kralježnice, tzv. išijas. Nakon prometne nesreće, osam godina sam imala svakodnevne bolove u lumbalnom dijelu kralježnice i vratu, a zbog čega su mi se s vremenom razvili problemi i sa koljenima. Zbog unutranjeg straha da bi mi loša terapija mogla naškoditi te pogoršati i ovako loše stanje kralježnice, nisam htjela primiti medicinsku pomoć. Sve se ovo promijenilo nakon prvog pregleda kod fizioterapeuta Viboha koji mi je svojim profesionalnim, stručnim i smirenim pristupom ulio povjerenje u njega, kao i u cijeli tim Bodybalance. Njihova susretljivost prilikom dogovaranja termina terapija, smirenost i spremnost da pruže pomoć u svakom trenutku, te strpljenje prilikom pokazivanja vježbi je zbilja na zavidnom nivou. Obzirom da sam zbog dužeg trajanja moje terapije imala priliku upoznati sve članove tima, mogu za svakog od njih potvrditi da su prije svega profesionalni, stručni i ambiciozni mladi ljudi, puni znanja, koji vole svoj posao i vode brigu o svojim pacijentima. Ono što mi se najviše svidjelo kod Bodybalancea je njihovo praćenje mog napretka te prilagođavanje terapija i vježbi mojim potrebama, zbog čega smo na kraju zajedno postigli uspjeh o kojem sam mislila da samo mogu sanjati. Nakon 8 godina muke, uz pomoć Bodybalance tima, puno truda, rada i vježbanja napokon nemam bolove u tijelu. Na moju preporuku Bodybalance je posjetilo i mojih 5 prijatelja, od kojih je svaki stekao isti utisak kao i ja, a to je da su najbolji.

Petra M., testimonial za Body balance
Petra Markovinović
Referenca

U razdoblju od 5 godina imala sam tri situacije i svaki put mi je riješeno kao od šale! Dakle, mjesecima sam imala vrtoglavicu, išla na sve žive pretrage i nisu znali što mi je i otkud vrtoglavice. Kad sam došla u Body Balance, konkretno kod Velibora Viboha, u 3 sekunde mi je dijagnosticirao uzrok, "...iskočio vam je taj i taj kralježak..." primijenio manualnu tehniku i sljedeći dan, onako metaforički da se izrazim, nisam znala niti koji sam problem imala. Čovjek zna svoj posao, ali stvarno! Čarobnjak za kralježnicu:) Moja ne topla, nego vruća preporuka svakome tko ima bilo kakvih problema tog tipa! Hvalaaaa Veliboru i cijeloj ekipi iz Body Balancea!

Ana Mišić pacijenti o nama
Ana Mišić
Referenca

Vrlo ljubazno i stručno osoblje. Ono kad imaš osjećaj da su ti stvarno posvetili 100% svoje vrijeme! Pa naravno da su, sukladno tome, rezultati fenomenalni! Neću nikoga posebno imenovati, već ću ih pohvaliti kao tim! Palac gore, kapa dolje!

Tomislav Cosic pacijenti o nama
Tomislav Ćosić
Referenca

Ekipa koju vrijedi pohvaliti i preporučiti. Stručnost, pristupačnost, posvećenost poslu i klijentima samo su neke od odlika vrhunskog tima na čelu s Veliborom. Svaka čast!

Andrea Ivezic pacijenti o nama
Andrea Ivezić
Referenca

Pravi stručnjaci, susretljivi, pojedinačni pristup i ugodna atmosfera, ma sve za pohvalu!

Ines Sappe pacijenti o nama
Ines Sappe
Referenca

Izrazito stručni, profesionalni i ljubazni! Sve najbolje pohvale za Velibora!

Dubravka Bisaku pacijenti o nama
Dubravka Bisaku
Referenca

Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje, atmosfera za pet, a moje lijevo rame super. Svima srdačan pozdrav i vidimo se na jesen.

Verica Grcic pacijenti o nama
Verica Grčić
Referenca

Strast prema poslu, ogromno znanje i ležerna atmosfera. Sve je jasno i ništa nije nerješivo. Apsolutno za svaku preporuku!

Tamara Kajari pacijenti o nama
Tamara Kajari
Referenca

Prije dolaska u Body Balance centar sam osjećao bolove u vratnom dijelu kralježnice, trnula mi je lijeva ruka, a dolazilo je i do vrtoglavica. Nakon obavljene magnetne rezonancije i ustanovljene stenoze, prognoza fizijatra je bio operativni zahvat. Na preporuku prijatelja dolazim u Body Balance centar gdje mi je nakon fizioterapijskog pregleda preporučena dekompresijska terapija kralježnice i mobilizacijske tehnike s fizioterapeutom. Prije prvog tretmana sam bio malo zabrinut zbog mog zdravstvenog stanja, ali nakon odrađenog tretmana zabrinutost je prestala jer je tretman vrlo ugodan i potpuno bezbolan. Dekompresijska terapija kralježnice je odlična metoda za postizanje veće fleksibilnosti kralježnice koja mi je pomogla puno više od drugih vježbi. Nakon odrađenog terapijskog ciklusa se osjećam puno bolje te su svi simptomi u potpunosti nestali i mogu bez problema i bolova obavljati svoje svakodnevne obaveze.

Miljenko Susac pacijenti o nama
Miljenko Sušac
Referenca

Već dugi niz godina imam problema s reumatoidnim artritisom, što mi nerijetko stvara osjećaj umora, boli i nelagode u ručnim i nožnim zglobovima. Na preporuku nekoliko igrača iz Rukometnog kluba „Dubrava“ saznajem za Body Balance centar gdje već par mjeseci redovito dolazim na fizikalne i manualne terapije koje mi značajno pomažu i umanjuju osjećaj boli i nelagode. Ambijent u centru je opuštajuć, a osoblje je izuzetno profesionalno, stručno i empatično. Preporučio bih Body Balance centar svima koji imaju bilo kakav problem s mišićima, kostima, zglobovima ili kralježnicom, ali i onima željnih dobre masaže!

zvonko turek pacijenti o nama
Zvonko Turek
Referenca

Želim podijeliti svoje iskustvo s osobama koje namjeravaju posjetiti centar Body Balance, gdje sam u više navrata i ja dolazila zbog raznih zdravstvenih problema na kralježnici, nogama i rukama. Prilikom prvog dolaska učinjena je dijagnostika koju potpisuje Velibor Viboh, diplomirani fizioterapeut. Preciznije rečeno, izvršena je funkcionalna dijagnostika, s preciznim pregledom i razgovorom sa mnom, kao klijenticom/pacijenticom. Izvrstan pristup mojim problemima zbog kojih sam došla opustio je moje tijelo i nije bilo grča koji bi ometao donošenje ispravne dijagnostike. Zapravo, već kod tog prvog susreta osjećala sam poštovanje i neku prepoznatljivu ravnopravnost između mene i ekipe centra, koja je primijenila ono najbitnije. Naime, mišljenja sam da svaki dobar dijagnostičar, a kasnije fizioterapeut kod tretmana, treba imati na umu da su osobe koje su došle tražiti pomoć ranjiva skupina te ih treba tretirati s pažnjom. Upravo to je u svoj program fizioterapeutskog djelovanja ugradio stručni tim centra Body Balance s Veliborom Vibohom na čelu. Moji problemi su nestajali sa svakim novim tretmanom, a ja sam svaki put odlazila zadovoljna i posve sigurna kako se nisam prevarila u odabiru vrata na koja sam pokucala. Eto, ako moje iskustvo nekoga potakne da odabere centar Body Balance, sigurna sam da neće pogriješiti i da će doživjeti samo zadovoljstvo, s olakšanjem zbog nestalih tegoba. Sretno svim budućim klijentima centra Body Balance, a stručnom timu i njihovoj „vodilici“ Veliboru Vibohu, najsrdačnije se zahvaljujem uz posebno poštovanje!

Milijana Smidt pacijenti o nama
Milijana Šmidt
Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 7:00 - 20:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj