Individualni programi

BodyBalance > Usluge > Vježbe > Individualni programi

Pošto je fokus cijelog centra na zdravim i kvalitetnim životnim navikama, tako je i naša dvorana za vježbanje koncipirana u stilu zdravog, kvalitetnog i pravilnog vježbanja. Mi ne posjedujemo klasičnu teretanu s mnogo utega i kompliciranih sprava već od rekvizita imamo samo ono što je doista nužno za napraviti dobar i kvalitetan funkcionalan trening.

Upravo je na funkcionalnom treningu i naglasak. Svi naši programi treninga baziraju se na kvaliteti pokreta, odnosno na pravilnom načinu izvođenja vježbi. Naš cilj je da Vas naučimo kako pravilno i zdravo izvoditi pojedine vježbe te kako na siguran način izgraditi ili održavati tijelo. Sve treninge vodi diplomirani kineziolog koji već dugi niz godina surađuje kako s iskusnim vježbačima tako i s rekreativcima.

Odlučili smo se za ovakav tip treninga jer se dugi niz godina susrećemo s rekreativcima i sportašima koji su nepravilnim vježbanjem i prevelikim opterećenjima ugrozili tjelesni balans te doveli svoje zdravlje u lošu situaciju.

Naša dvorana za vježbanje ukupne je površine 100 m2. Zidovi su obloženi ogledalima, a pod je gumiran. Pored dvorane tu su muška i ženska svlačionica s ormarićima i tuševima. Od rekvizita i sprava imamo TRX trake, girje, šipke i pločaste utege, ski simulatore, pilates lopte, proprioceptivne jastučiće, balans daske i platforme, lopte, valjke, prostirke, štapove, ljestve za trening agilnosti i dr.

Ukoliko imate upit za neku od naših ostalih usluga, ili želite rezervirati termin za neku drugu uslugu osim pregleda, molimo Vas da ispunite kontakt obrazac.

Pošaljite upit

Radno vrijeme
  • Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 21:00
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj